Pierre Gimonet Champagne Brut Premier Cru Magnum
Fürj consommé füstölt fürjsonkával és sárgarépa gnocchi-val
Quail consommé with smoked quail ham and carrot gnocchi
Kacsamáj paté hibiszkusszal és brióssal
Duck foie gras paté with hibiscus and brioche
Posírozott tojássárgája kaviárral és szarvasgombával
Poached egg yolk with caviar and truffle
Ördöghal céklákkal, csipkebogyóval és gyömbér jus-vel
Monkfish with beetroots, rosehip and ginger jus
Szarvasgerinc feketegyökérrel, zölddióval és füstölt burgonyával
Saddle of venison with salsify, green walnut and smoked potato
vagy / or
Mangalica szűz hegyes káposztával, erdei gomba emulzióval és korianderrel
Mangalica pork fillet with sweetheart cabbage, forest mushroom emulsion and coriander
Gerbeaud csokoládéval és diófagylalttal
Gerbeaud with chocolate and walnut ice cream
Igen, szeretnék asztalt foglalni szilveszter estére